posted on June 27th 2017 in Det Gode livet på Havet with 0 Comments /

God morgen alle hjemme. Vi er på sjø akkurat nå og har nydelig vær:) jeg bestemte meg for å lage raspeballer /potetball eller kumler som vi sier i Hordaland. De blir selvsagt laget etter min spesiele oppskrift som jeg har opparbeidet og videreutviklet gjennom mange år. Jeg kan dessverre ikke legg ut oppskriften, men kan bare sier at de er hjemmelaget og meget gode. Men siden vi er så mange her ombord med så mange meninger, så er det ikke så enkelt å tilfredsstille alle. For tiden er vi på oppdrag med ORG. Fiskeri blir senere i år, og da blir vi litt færre om bord. Lure på om jeg skal lage svele også, mens jeg holder på. Alltid godt å være i forkant, ikke sant! Det verst som kan skje er hvis jeg forsover meg og starter kl 6. Istedet 5.45, da går alt i surr.  Det har jeg opplevd noen få ganger…. Nei, nå må jeg virkelig jobbe, kan ikke bare sitte å skrive hele dagen, dessuten har jeg også en brøddeig på gang .

about the author: Jean Francois Agati

Please let us know your thoughts...